geotextil, geotextília, fűtex

A Virens VIRESCO geotextil termékeivel gyorsan és hatékonyan lehet meggátolni a talajeróziót, befüvesíteni a kertet és optimális környezetet kialakítani a növények fejlődéséhez.Viresco geomat

A kertészeti geotextíliák biológiailag teljesen lebomló cellulóz eredetű anyagból készülnek, melyek füvesítéshez vagy növény- és zöldségtermesztéshez nyújtanak tökéletes talaj- és gyökérkörnyezetet.

A Viresco termékcsalád tagjai

Viresco Pratens – kertészeti geotextília füvesítéshez

Viresco Olus – mezőgazdasági geotextília zöldségtermesztéshez

Viresco Sator –geotextília talajerózió ellen

Viresco Virmat – ipari geotextília tereprendezéshez

 

A VIRESCO geotextíliák természetes eredetű, biológiailag lebomló erózióvédő takarók, melyek a védőfólia segítségével tökéletesen tapadnak a talajhoz, miközben alkalmazkodnak a terep tulajdonságaihoz.

A magok vetése pontos és arányos, a professzionális kialakítás miatt a geotextil védi a magokat az extrém esőzések, valamint a madarak és rovarok támadásai ellen. A szövet a helyén tartja a magokat a kezelés, szállítás és telepítés során, így azok megfelelően tudnak fejlődni és hozzák az elvárt szép megjelenést rögtön a munka befejezésekor.

A VIRESCO további előnye, hogy szabályozza a talaj hőmérsékletet, csökkenti az evaporációt, megtartva a talaj nedvességét és megakadályozza a gyomnövények növekedését.

Viresco Pratens

A Pratens előre vetett fűtextília egy remek választás, ha szeretnéd rövid idő alatt egyenletes eloszlással újra füvesíteni a kerted. A Pratens geotextil prémium fűmagokkal és granulált műtrágyával van előkészítve a dús és egyenletes pázsit növekedés érdekében.

A geotextil zöld színe a lerakás után máris esztétikussá teszi keretet, amiből szempillantás alatt csodás pázsit növekszik. Igény esetén színes virágmagokkal vetett Pratens is rendelhető. A Viresco geotextil könnyű, rugalmas, egyszerűen és gyorsan beépíthető termék, ami 4 hónap alatt teljesen lebomlik. Tökéletesen tapad a talajhoz, biztosítva a talajerózió szabályozását és az optimális környezetet, amíg kifejlődik a növényzet.

Tulajdonságok:

Szerkezet: cellulóz geotextil, műtrágya, fűmagok

Szélesség: 1,07 méter

Hosszúság: 100 méter

Vastagság: 3 mm

Súly: 220 g/m2

Ár: 99.900 Ft / 100 m2

Viresco Olus

A Viresco Olus kertészeti geotextil könnyű, rugalmas, egyszerűen és gyorsan beépíthető, ezért tökéletes választás a mezőgazdasági zöldségtermesztéshez.

Az Orus jó vízmegtartó képességgel rendelkezik miközben jól szellőzik és meggátolja a gyom kinövését a veteményesben.

A geotextil 100%-ban természetes cellulózból készül, ami 4 hónap alatt teljesen lebomlik. Az Orus tökéletes környezetet biztosít a csírázáshoz és a palánták fejlődéséhez a megfelelő talajszerkezet kialakítása révén. Az Orus használatával kevesebb emberi beavatkozásra és költséghatékonyabb működésre számíthatnak a gazdák!

Tulajdonságok:

Szerkezet: cellulóz geotextil, műtrágya, zöldségmagok

Méret A: 100 m2 – szélesség 1,1 m ; hosszúság: 91 m

Méret B: 150 m2 – szélesség 2,2 m; hosszúság: 68,2 m

Vastagság: 4 mm

Súly: 140 g/m2

Ár: 99.900 Ft/100 m2

 

Viresco Sator

A Sator elővetett fűmagos geotextil hibátlan megoldást kínál bármilyen terület füvesítésére és a talajerózió azonnali megállítására.

A domboldalak vagy egyéb műveletlen területek erős talajeróziónak vannak kitéve minden nap, amit a talaj fedésével és megfelelő rögzítésével lehet hatékonyan megállítani.

Erre fejlesztették ki a Viresco Sator geotextíliát, ami bárhol használható, ahol gyorsan és költséghatékonyan kell rendezni és füvesíteni a területet.

Tulajdonságok:

Szerkezet: cellulóz geotextil, műtrágya, fűmagok

Szélesség: 1,07 m vagy 2,15 m

Méretek : 50 m2, 100 nm2, 150 m2

Vastagság: 3 mm

Súly: 260 g/m2

Ár: 119.900 Ft / 100 m2

 

Viresco Virmat

A Viresco VIRMAT 3 dimenziós szerkezetét úgy tervezték, hogy garantálja a magas talajeróziós védelmet és szilárdan tartsa a növényi talajréteget nagyon meredek 75°-os dőlésszögig.

A polipropilén és a cellulóz rétegek egyesítésével a Virmat folyamatos erózióvédelmet, optimális talajnedvességet és garantált pázsit fejlődést kínál extrém meredekségű területeken. A kritikus helyek hatékony kezelésére győztes megoldás a Viresco Virmat háromdimenziós, geo-matrac szerkezete, ami a 30 mm vastag poliprolién és a cellulóz geotextil keveréke.

A Virmat magas teherbírású szerkezete és a dús pázsit takaró segít a domboldal esztétikus, biztonságos és hosszú távú tereprendezésében.

 

Tulajdonságok:

Szerkezet: 3D polipropilén, cellulóz geotextil, műtrágya, fűmagok

Szélesség: 2,25 m

Hosszúság 30 m

Vastagság: 30 mm

Súly: 600 g/m2

Az árral kapcsolatban kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

A Viresco fűtextil rögzítéséhez Bio lebomló szögeket ajánlunk, melynek ára 5.990 Forint / 50 db.

További kérdés esetén keress minket bizalommal az elérhetőségeken.

Szép napot kívánok!